Helgens Bomässa inställd!

MÄSSAN INSTÄLLD! På grund av Coronaviruset har det idag beslutats att alla större arrengemang skall ställas in. Det innebär även att helgens Bomässa i Nyköping har ställts in. För de av er som tänkt besöka vår monter kan vi bara hänvisa till ett besök i vår utställning i Gnesta. Vi kommer att ställa ut igen när det blir en ny mässa, men eftersom det är helt ny information om att mässan ställer in vet vi i dagsläget inte när det kommer bli.

Nya bilder på skåp, skänkar, bokhyllor, byråer, TV-bänkar, sekretärer mm

Vi har bytt ut bilderna på skåp, skänkar, bokhyllor mm här på hemsidan och gjort dessa i samma storlek. Vi har även flyttat ut byråerna och sekretärerna till egna sidor så att det är lättare att hitta rätt möbel.  Framförallt är alla miniatyrbilder numera i samma storlek så att översiktssidorna ser bättre ut. Vi har även under alla miniatyrer lagt in mått på möblerna.

Vi har tidigare bytt ut bilderna på våra bord och kommer vartefter att byta ut bilderna på de andra möblerna.

Nya bilder på bord

Vi har bytt ut bilderna på bord här på hemsidan och gjort dessa i samma storlek. Framförallt är alla miniatyrbilder numera i samma storlek så att översiktssidan ser bättre ut. Vi har även under alla miniatyrer lagt in mått på borden. Både mått i grundutförande och längderna med maximalt antal iläggsskivor.

Vi kommer vartefter att även byta ut bilderna under skåp, skänkar mm.

Ny stolsmodell i sortimentet.

Vi har nu stol Leksand även som karmstol. Karmarna på denna modellen är i höjd så den kan skjutas in under bordens sarg. Den första på bilden är till vår utställning och är laseringsmålad i vår antikvita färg nr 1 och klädd med Berghems tyg Trend Prick.